Cutout

Fotobehandling inspireret af tegneseriestilen i den rå form. Cutout filter fremhæver kanter og former – og skaber en visuel effekt, der understøtter en rough eller cool stemning.

Skab en anderledes stemning med cutout unikabilleder.

Fantastisk tegneseriestil

Flotte motiver

Unikabillederne med cutout filter har mange stærke og smukke farver. Her finder du flotte motiver fra naturen, dyreverdenen eller bylivet.

Billederne er taget både i Danmark og det store udland fx fra storbyer som Göteborg, Amsterdam og Prag. Der er mange natur- og blomsterbilleder, da det er dét, jeg tager flest billeder af.

Jeg har altid kameraet med på udflugter og rejser i og uden for Danmark.

Hvad kan du bruge disse billeder til? Du kan fx printe dem på akustikplader og bruge dem til at udsmykke dine vægge og løse problemer med akustikken.

vissen-hvid-tulipan-cutout-unika-slider

KOM HELT TÆT PÅ

Det er ofte spændende at gå helt tæt på. Indeni tulipaner gemmer der sig ofte noget ret smukt.

Jeg har nogle flotte pink tulipaner i min have. De er lidt kedelige til at begynde med. Jeg synes, at de er flottest, når de er ved at visne væk. Det sker i slutningen af foråret eller så sent som i starten af sommeren. På det tidspunkt åbner de sig op, og deres smukke indre bliver mere synlig. De er hvide og blå indeni. Når de begynder at visne, bliver den pink farve mere intens. Bladene begynder at krølle og laver flotte formationer.

Eksklusivt tilbud

Få 10% rabat på dit første køb

Skab noget særligt. Det er kun din fantasi, der begrænser dig.

Pin It on Pinterest

Share This