Eksklusiv brugsret

U-N-I-K-A står for unikabilleder, der er unikke, naturlige, inspirerende, kreative og/eller anderledes. Hvert billede bliver KUN SOLGT ÉN GANG. Du har det HELT FOR DIG SELV.

Unikabillederne kan kun købes med eksklusiv brugsret. Den eksklusive brugsret dækker over retten til at bruge billedet til et hvilket som helst formål, bortset fra videresalg af den digitale fil.

Alle unikabilleder på u-n-i-k-a.com bliver vist med vandmærke. De vises ikke i original størrelse (5184 x 3456) og kvalitet. Billedfilerne i høj opløsning bliver med vilje ikke uploadet til hjemmesiden af sikkerhedsmæssige årsager.

Betaling sker kun via faktura. Du kan bestille unikabilleder via hjemmesiden eller på 60 87 30 08. Du vil herefter få tilsendt en faktura. Når fakturaen er betalt, vil du modtage din bestilling.

Køber du et unikabillede, er det kun dig, der kan bruge billedet

Som køber af et unikabillede, bestemmer du fuldt ud, om du vil bevare den unikke tanke og kun benytte unikabilledet til et enkelt formål fx ét fotoprint eller benytte dig af muligheden for at printe det i flere eksemplarer og videresælge det fysiske produkt.

Du bestemmer, hvad billederne skal bruges til

Når du har fået dine billedfiler, kan du gå i gang med arbejdet. Du kan fx lave en serie af produkter med samme motiv, som vist her på denne side.

Brug unikabilleder i dit private hjem eller i din virksomhed

Har du en tom væg, kan du bruge billedet til vægudsmykning. Du kan printe billedet og komme det i en ramme eller lave en tapetvæg.

Brug unikabilleder i dit næste projekt

Du kan frit beskære og/eller behandle de enkelte unikabilleder, så det passer perfekt til dit projekt. Du kan fx lave print på lærred, glas, akustikplade, aluplade, tapet, visitkort, krus, musemåtter, plakater, tekstil, i bøger og magasiner.

Inspiration

Print
Digitale mediekampagner
Marketing
Præsentationer og brochurer
Produktemballage
Film og tv
Bøger og bogomslag
Avis- og magasinartikler
Blog eller hjemmeside
Lærebøger
Essays og tidsskrifter
Plakater
Tapet
Postkort
Krus
T-shirts
E-kort
Tæpper
Fliser
Mosaikmønstre
Gulve
Vægge

Pin It on Pinterest

Share This