Ring +45 6087 3008
Eksklusiv brugsret - Uendelige muligheder
Ring +45 6087 3008
Eksklusiv brugsret - Uendelige muligheder
  • 0
  • 0

Vilkår og betingelser

U-N-I-K-A er en samling af eksklusive unikabilleder fra CSFOTO, som er en del af virksomheden Tekstsprutten.

Alle unikabilleder på u-n-i-k-a.com bliver vist med vandmærke. De vises ikke i original størrelse (5184 x 3456) og kvalitet.

Du køber retten til at bruge billeder af fotograf Camilla Simonsen. Alle billeder er i en høj opløsning. Unikabilleder sælges med en eksklusiv brugret (brugertilladelse), der betyder ubegrænset brug over hele verden på alle medier eller platforme.

EKSEMPLER PÅ ANVENDELSE
Du kan bruge billederne til personlig og erhvervsmæssig brug.
Du kan bruge billederne i artikler, på din hjemmeside, i bøger.
Du kan printe billederne på t-shirts, andet tøj, stof.
Du kan bruge billederne i dine præsentationer fx PowerPoint.

INGEN SLUTDATO
Medmindre andet er aftalt gælder din brugertilladelse i ubegrænset tid. Priserne afspejler den omfattende brugertilladelse.

DU MÅ IKKE VIDERESÆLGE DEN DIGITALE FIL
Du har ikke ret til yderligere overførsel af brugertilladelse. Det betyder, at du ikke må videresælge eller give billederne væk.

Enhver brug af billeder, der er i strid med ovenstående vilkår, betragtes som en misligholdelse. I væsentlig misligholdelse har Camilla Simonsen ret til at opsige aftalen med dig og kræve erstatning efter dansk ret, dog som minimum kompensation kr. 25.000.

1) Brugertilladelse: Som køber af en elektronisk fil (foto) giver det dig som bruger en eksklusiv rettighed til at vise eller bruge fotoet til personlig og erhvervsmæssig brug. Du må også give en kopi af billedet til et reklamebureau, som du har hyret til at lave dit slutprodukt, forudsat at de kun bruger fotografiet til din opgave. De må gerne beholde filen, hvis de, på dine vegne, skal bruge det til fremtidige opgaver.

2) Copyright: Billedet er ophavsretligt beskyttet. Du må ikke lave eller distribuere kopier af samme billede uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Camilla Simonsen.

3) Ejerskab: Billedet og alle efterfølgende kopier tilhører Camilla Simonsen.

4) Begrænset garanti: Camilla Simonsen garanterer, at filen er fri for fejl. Filen vil blive erstattet inden for et år fra købsdato, hvis filen fx er blevet beskadiget eller gået tabt.

BETALING

Afvent med betalingen indtil du får tilsendt en faktura fra Tekstsprutten. Fakturaen er en bekræftelse på, at du er køberen af billedet. Herefter kan du betale direkte til den oplyste bankkonto. Benyt venligst dit ordre-ID som betalingsreference. Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt.